Tre Spade

Köksmaskiner av högsta kvalitet från Italienska Tre Spade F.A.C.E.M

Tre Spade

Tre Spade har haft en betydande roll för utvecklingen av köksutrustning under 1900-talet och idag finns ett stor utbud av produkter för kök, restaurang, chark, slakt och kötthantering. Tre Spade är synonymt med kvalitet och produkterna passar lika bra i storköket som i hemmet. Deras ofta rödlackerade maskiner tillsammans med det rostfria stålet är tillverkade i Torino av människor som älskar mat och framförallt att kunna tillvarata råvarorna på bästa sätt med en maskin från Tre Spade. 

Tre spade historia

Tre Spade är ett familjeföretag som grundades i slutet av 1800-talet i norra Italien. Det familjeägda företaget startade då med att tillverka kvarnar för espresso och kryddor. Några år senare när bilen gjorde intåg i de stora städerna växte intresset för mekanik hos företagets grundare, ett intresse som de senare tog med sig in i köket för att tillverka elektriska produkter. 1938 omstruktureras företagsgruppen och köksmaskinerna fortsatte att säljas med namnet Tre Spade medans stålsmidningen för fordonsdelar gick (och går än idag) under varumärket FACEM. Tre spade är ett företag som med mycket engagemang och fantasi har utvecklat och tillverkat en mängd högkvalitativa produkter för kök de senaste 120 åren. Varumärket är nästintill kultklassat i Italien och produkterna är lika populära över hela världen idag som för 100 år sedan.  

Tre Spade köttkvarn

Tre Spade tillverkar alla sina köttkvarnar från grunden, allt ifrån att pressa ståldetaljer till slutmontering.

Köttkvarnar från Tre Spade finns i en mängd olika storlekar och modeller och den mest vanliga i Svenska hushåll är Tre Spade TC-22.

För jaktlag, gårdsbutiker mm är Tre Spade TC- 32 mest vanlig.

Tre Spade vakuumpåsar

Tre Spade tillverkar präglade eller räfflade vakuumpåsar och rullar av högsta kvalitet som är godkända och märkta för att få förvara livsmedel

// Magnus på mmhunt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: