Tormek: Precisionsslipning för verktyg och knivar

Utforska Tormeks sortiment av slipmaskiner och tillbehör

-Värdsledande slipmaskin som verkligen får dina knivar vassa med en mängd tillbehör som gör slipningen enkel och exakt

 

 

Tormek Lindesberg

Tormek är ledande inom slipning av eggverktyg och har levererat produkter av högsta kvalitet i snart 50 år. Med Tormeks stora utbud av sliptillbehör kan du få en helt komplett slipverkstad för knivar, yxor, borrar, stämjärn mm. Våra storsäljare är Tormek T-4 som är en kvalitetsmaskin för hem och hobby

Tormeks historia

Tormek grundades redan 1973 av Torgny Jansson som några år tidigare hade byggt sin första egna våtslip då han inte kunde hitta någon tillräckligt bra på marknaden. Intresset för Torgnys slipmaskiner var stort och redan år 1975 började Tormek att exportera slipmaskiner till övriga Europa. Tomek har sedan dess fortsatt att växa och utvecklat produkterna med en önskan om att göra slipning enkelt och effektivt. 

Idag är Tormek ett ledande varumärke inom slipning av eggverktyg och har nära 20 patent. Produkterna exporteras till över 35 länder och är populära inom flera branscher hos både proffs och hemmafixare. Speciellt uppskattade är slipmaskinerna hos jägare och friluftsmänniskor som tack vare Tormeks kvalitetsmaskiner kan få sina knivar och yxor proffsslipade på hemmaplan.     

Tormek tillbehör

Rätt tillbehör underlättar din slipning oavsett om du slipar knivar, borrar, yxor eller något annat. Tormek har ett stort utbud av tillbehör för din slipmaskin, allt för att du ska kunna få ett så bra resultat som möjligt. Hos oss hittar du läderbrynsskivor, slipstenar, vändplatta, stenjusterare och mycket mer. Har du funderingar kring vilka tillbehör som passar din maskin så tveka inte på att höra av dig till oss.

För dig som sysslar med jakt, fiske eller andra friluftsaktiviteter så är vassa verktyg avgörande. Genom att ta hand om verktygen på rätt sätt förlänger du också dess livslängd. Med Tormeks våtslipmaskiner får du själv möjlighet att skärpa dina verktyg utan att tumma på kvaliteten.   

 

Tormek Bushcraft T4

Tormek T-4 Bushcraft som är speciellt utvecklad för att du ska kunna proffsslipa dina friluftsknivar, jaktknivar, fiskeknivar och yxor. Tormek T-8 slipmaskin är toppmodellen inom verktygsslipning och ger dig en extra hög precision tack vare sitt helgjutna stativ. Tveka inte på att kontakta oss om du är du osäker på vilken slipmaskin som passar dig. 

// Magnus på MM Hunt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: