Swedteam

Swedteam historia

Swedteam tillverkar funktionella jaktkläder anpassade för skandinaviskt klimat. Swedteam har vid utveckling av jaktkläder ett tätt samarbete med jägare där kläderna testas gång på gång tills att produkterna är hundraprocentiga. Företaget har funnits på marknaden i över 100 år och ligger i framkant när det gäller utveckling av nya lösningar och material. 

 

Material i Swedteam kläder

Swedteam har noga valt ut ett 20-tal olika material som dom väljer att arbeta med, allt för att bidra till en bättre jaktupplevelse. Bland de olika material som används finns Antibite™ som  är en helt ny insektsavvisande teknologi, Desolve® som gör dig osynlig för djuret men synlig för andra människor samt Neonnordic® som är ett tyst mjukt och elastiskt membran med suverän andningsförmåga. 

Swedteam Antibite 

Antibite er ett medel som stöter bort mygg och fästingar mm

Det är väl utprövat och behåller sin funktion i upp till 80 tvättar.

Swedteam ett familjeföretag

Företaget bildades redan år 1919 och är ett familjeföretag som i generationer har samlat på sig erfarenhet och kunskap i branschen. En bidragande faktor till Swedteams framgångar inom utveckling av jaktkläder är den stora passionen för jakt som finns inom företaget, inte minst hos företagets VD Ulf Segerqvist som kan allt och lite till om funktionsplagg.

// Magnus på MM hunt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: