Sordin hörselskydd

Sordin hörselskydd - för dig som vill ha det bästa

-Svensktillverkade med 5-års garanti på elektroniken

Sordin hörselskydd

Sordin är ledande inom tillverkning av hörselskydd och hörselkåpor för jakt och skytte och har över 30 års erfarenhet inom branschen. Tillverkningen sker i egna fabriker i Värnamo vilket bidrar till att man kan upprätthålla en hög kvalitet. Sordin hörselskydd har allt man kan önska, man har verkligen tänkt på kvalitet och funktion då man utvecklat sin produktserie Sordin supreme. Med input och önskemål från militär, polis, jägare och sportskyttar och deras krav på funktion, kvalité och komfort utvecklades Sordin Supreme Pro X. Sordin lämnar inget åt slumpen utan varje detalj är genomtänkt, dom avfasade kåporna finns där för att inte ta i bösskolven vid anläggning, på kåpora sitter uttaget för AUX på baksidan av kåpan, detta för att kabel ej ska ta plats under kåpan för varken höger eller vänsterskyttar. På alla Pro X modeller är mikrofonerna vattentäta och kretskorten handlackade, dessa modeller har även en generös 5-års garanti. Det senaste tillskottet heter Pro X LED. Dessa finns i 3 färger: Blaze, Camo och green. Sordin Pro X LED har förutom en inbyggd LED lampa också Sordins GEL hygiensats som standard. Vi kan rekommendera Sordin i alla lägen!

Sordins Historia

Sordin var tidigare en del av det amerikanska företaget MSA som har varit världsledande inom personligt skydd i över 30 år. År 2018 köptes Sordin upp av det svenska företaget Wikmanshyttan Safety AB och den nya företagsgruppen Sordin AB bildades med ett 90-tal anställda placerade i Värnamo och Vikmanshyttan. Även Wikmanshyttan har en lång erfarenhet av att utveckla och tillverka personlig skyddsutrustning. Tillsammans med Sordin skapades en global utmanare med målet att bli det naturliga valet för professionella användare med krävande standarder för kvalitet och teknik. 

Fördelar med Sordin

Att använda hörselskydd från Sordin har många fördelar. Sordins hörselskydd är väl beprövade och har en dokumenterad hög kvalitet. Hörselskydden är certifierade enligt ISO 9001 och Sordin har ett eget testlaboratorium, där hjälmar testas enligt EN 397 (styrka) och öronmuffar enligt EN 352 (ljuddämpning, mekaniska egenskaper). Förutom de ljuddämpande egenskaperna så har hörselskydden en överlägsen komfort och en modern design.

// Magnus på MM HUNT

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: