siccaro

Täcken, filtar och torkrockar för din hund från Siccaro

Siccaro- Fakta

Lissen Marschall som är grundaren till Siccaro, har alltid varit förtjust i djur.

Hundar och hästar har altid vart ett stort intresse. 

Idén att göra torkrockar för hundar kom från ett helt annat projekt som inte hade något med hundar att göra. Då hade Lissen ett samarbete med en ledande engelsk frisörkedja, som letade efter ett nytt innovativt sätt att torka hår, som var snabbare och effektivare än den konventionella handduken eller mikrofiberduken. Efter ett och ett halvt års utveckling slog de pricken över i receptet och ett nytt superabsorberande material föddes.

Lissen berättade för en av sina vänner om upptäckten och det slutade med att hon fick låna några meter av materialet, som hon ville använda för att torka sina kungpudlar efter att ha badat. Det fungerade över förväntan. Så fantastiskt faktiskt att tanken på att konstruera en dräkt som hunden kunde bära och gå med tände en eld hos Lissen, som omedelbart satte igång vidareutvecklingen.

 

2014 var den första torkrocken från Siccaro, SupremePro , klar att lanseras på en jaktmässa i april. Jägarna var de första kunderna som accepterade den nya produkten. De upptäckte omedelbart de praktiska och hälsomässiga fördelarna med att vara torr och varm snabbt och effektivt för sina brukshundar, särskilt på vintern.

Siccaro ingick då avtal med både den danska polisen och försvaret, som också tyckte att torkrockarna var otroligt effektiva och användbara som ett redskap i sitt arbete med hundarna.

Med så fantastiskt stöd bakom oss växte Siccaro. Vårt uppdrag att hjälpa hundägare till en lättare vardag med sina hundar och att stärka hundens hälsa och välmående grundades. Vi började i Danmark, men expanderade snart utanför landets gränser och har idag återförsäljare i över 22 länder världen över.

Vårt kontor ligger i den lilla Zeeland staden Sorø. Härifrån arbetar vi flitigt med att sprida kunskap om den bästa torklösningen, samt utveckla våra befintliga produkter och skapa nya allt eftersom vi hör om våra kunders önskemål.

Men även om vi är ett litet team är vi aldrig ensamma. Vi har ett helt team av engagerade ambassadörer och återförsäljare bakom oss, som alltid är redo att ge en hjälpande hand. De delar vår stora passion för hundar och gör oss smartare på hur vi bäst kan förbättra hälsan och välmåendet hos våra djur med de mest funktionella produkterna som passar bra in i deras vardag.

ETT LITET TEAM AV HUNDMÄNNISKOR

Siccaro leds av ett litet och sammansvetsat team av engagerade hundmänniskor. Vi antingen har eller har haft hundar i våra liv och vet hur mycket bandet mellan ägare och hund betyder. Hundarna Luna och Harry kommer därför också ofta till kontoret och livar upp vardagen med sin smittande glädje och viftande svansar.

Med ett läge i Sorø, nära både skog och sjö, har vi också alltid goda möjligheter att både testa våra produkter i aktion och ta vackra bilder och video. Några gånger om året bjuder vi även in utvalda kunder till foto- och testdagar, så att vi alltid är säkra på att våra produkter uppfyller dina förväntningar och behov.

Se storleksguide här

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: