Lifesystems förstahjälpensystem

Förstklassig säkerhets- och förstahjälpenutrustning för resor och expeditioner

Lifesystems grundades 1989 av Mark Cobham, en äventyrlig upptäcktsresande, som inspirerades att skapa Storbritanniens första reseanpassade första hjälpen-kit. Hans egna erfarenheter av att ge sig ut i utmanande terräng ledde till insikten om vikten av att vara väl förberedd för oväntade situationer.

Det avgörande ögonblicket inträffade när han själv behövde omedelbar medicinsk hjälp under en expedition. Turligt nog fanns en läkare med på samma resa, som hade med sig tillfällig första hjälpen-utrustning, vilket blev hans räddning.

Denna händelse blev grundstenen för Lifesystems, vars fokus sedan dess har varit att kontinuerligt utveckla och förbättra sin produktlinje genom vetenskapliga innovationer och ledande forskning.

Lifesystems - Innovativ säkerhetsutrustning för äventyrare

Idag erbjuder Lifesystems ett omfattande utbud av säkerhets- och hjälputrustning för resenärer och äventyrare världen över. Deras produkter, som inkluderar första hjälpen-kit, insektsmedel, resevacciner och mycket mer, är erkända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet.

Med en imponerande export till över 40 länder är Lifesystems en global ledare inom säkerhets- och hjälputrustning för alla typer av resor och expeditioner. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller en nybörjare, kan du lita på Lifesystems för att hålla dig trygg och säker under dina äventyr

// Magnus på mmhunt.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: