Hoppe´s vapenvård

Hoppe´s vapenvård

Arbetet för utveckligen av de absolut bästa vapenvårdsprodukterna har pågått i över 100 år. Hopper har arbetat i laboratorium, skjutbanor och ute i skogen för att få samma kunskap som sina kunder. Det har varit en förutsättning för att få bra förståelse för användningen och produkten. 

 

När du jagar vill du inte slösa ett skott på något. Oavsett älg, rådjur eller något annat vilt är det koncentration och förmågan att pricka rätt. Därför tycker Hoppes att det är viktigt, att du som jägare kan lita på dina vapen, och att känna en trygghet i att de kommer bära sig åt precis som du vill. För att få det, krävs det att du som jägare är hängiven och noggrann, mån om dina vapen och har en känsla för detaljer. 

Och det är precis den noggrannheten och känslan som Hoppes förädlat i sina produkter. Med en design som kan möta de hårdaste kraven från de mest passionerade jägarna. Innan det säljs på marknaden får till och med rengörings- och smörjmedel får genomgå många timmar i labbet, men också tester i extrema förhållanden såsom väder, temperatur och miljö. Trots att de flesta användarna inte har för avsikt att använda produkterna i ett ovanligt kallt och stormigt klimat så har Hoppes en vision om att du ska kunna, om du vill. 

Hoppes vill lyssna på sina kunder, för att göra det lättare för dig men framförallt för att kunna skapa produkter som kunder vill ha. De vill höra sina kunders erfarenheter och upplevelser för att få nya tankar och idéer och kunna utveckla de produkter de redan har på marknaden idag. 
 

// Magnus på mmhunt 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: