Bushnell kikare och kikarsikten

I

nom högpresterande sportoptik har Bushnell varit branschledande i över 65 år. Vad är det då som skapat det? En princip av att alltid tillhandahålla högsta kvalitet, pålitliga och prisvärda produkter för sportoptik på marknaden. Men också ett engagemang för en fantastisk kundservice. 

 

Med en ledande marknadsandel inom alla kategorier för sportoptik, har Bushnells produkter vunnit priser för design och prestanda. Produkterna förädlar upplevelsen 

och njutningen av allt alla friluftsaktiviteter från åskådarsporter, naturstudier, jakt, fiske eller fågelskådning till stjärnskådning. Inomhus kan kikaren användas för snabbrörande sporter, teater eller konserter. 

Bushnell utvecklar konstant sina tekniker och produkter, för bästa marknadsföring och förbättring. Det innebär att funktion tillsammans med design ska skapa en god prestandainnovation. Det mest erkända och uppskattade sportoptikmärket? Bushnell! 

Här hittar du rödpunktssikten som är utrustade med höga fästen för att passa AR-karbiner och taktiska hagelgevär. En svårslagen produkt när snabbheten har betydelse. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: