Bearskin

För jägaren som uppskattar smarta lösningar och praktiska kläder i alla väder. I en modern design med hög kvalitet hittar du produkter som är utrustade med detaljer som har sin bestämda plats och funktion. Bearskin har över 60 års erfarenhet av praktisk jakt. Från dess tills idag har behovsbilden av vad bra jaktutrustning är klarnat. Det ska vara njutbart att vara ute och jaga, men i ett klimat som kan ha stora temperaturskillnader är det ofta svårt. Därför har Bearskin utvecklat jaktkläder anpassade för klimat, utan att krångla till det. Du hittar snygga och sköna flanellskjortor alla jägare kommer trivas i. Eller varför inte ett mjukt underställ för kalla dagar och tidiga mornar? Passa även på att beställa jägarnas favoritset, perfekt för 

 

svensk och europeisk höst som även funkar på vintern för dig som bär ett lager underställ. Kombinera enkelt storlekar i byxa och jacka. 

Bearskin erbjuder också en smart lösning så du slipper kolvanpassningar. Här hittar du en stadig kolvkamshöjare som är anpassad för alla väder och mycket lätt att använda. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: