Albecom

Vilka är Albecom?

Albecom är ett svenskt företag och har tillverkat sina radioapparater i samma fabrik sedan 1980-talet, vilket har optimerat tillverkningen och skapat produkter som hela tiden följer med i teknikutvecklingen. Jakradio från Albecom är ett hållbart alternativ och risken för att den ska drabbas av barnsjukdom är minimal. Batterierna består av japanceller vilket ger ett resultat på tre gånger bättre livslängd än kinaceller som är hållbara i cirka 2-5 år. Radioapparaterna lever upp till den strikta standarden om MIL 810-F kravet, och det är därför Albecom alltid lämnar 3 års garanti på hela sortimentet av radioapparater användbara för jakt och yrke. 

Jaktradio med hög kvalitet

Albecoms produkter består av komponenter som håller otroligt hög kvalitet i både användning och levnadslängd. År efter år i en miljö som ibland utsätter radion för både vatten, vind och kyla. Dessutom med en lång räckvidd. 

Välj mellan radioapparater med smarta finesser och lösningar, allt för att du ska hitta den som passar dig och dina ändamål. Här hittar du också tillbehör som bland annat antenn, hörselskydd, headset eller öronmussla. 

// Magnus på MM Hunt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: