Vakuumpåsar: För matförvaring och Sous Vide

Vakuumpåsar för mat och förvaring

Räfflade påsar och rullar från Italienska Tre Spade med hög kvalitet och hållbarhet, är naturligtvis godkända för livsmedel. Perfekt till förvaring av mat, kött och andra livsmedel. Dessa påsar fungerar även för Sous vide.

I vårat sortiment har vi påsar på rulle i två olika storlekar, som du klipper till önskad storlek. Vi erbjuder också präglade påsar i olika storlekar!

Varför ska man vakuumpacka?

Det finns många fördelar med att vakuumförpacka mat. Den största fördelen är att hållbarheten ökar avsevärt men matvarorna tar också mycket mindre plats i kyl och frys. Vi har ett utbud av påsar av högsta kvalitet i olika storlekar och modeller. Alla vakuumpåsar är räfflade för att på så sätt lättare kunna låta all luft/syre sugas ut vid vakuumförpackningsprocessen. Påsarna är naturligtvis godkända för förvaring av livsmedel. Tjockleken är 105my vilket säkrar en bra hållbarhet.

Våra påsar tillverkas av Tre Spade i Italien som har många års erfarenhet och väldigt hög kvalitet.

Förvara maten fräscht med våra vakuumpåsar

Våra vakuumpåsar är perfekta för att förlänga hållbarheten på din mat och bevara dess fräschhet. Använd dem för att förvara kött, grönsaker, fisk eller förbereda sous vide-rätter med precision.

Funktioner hos våra vakuumpåsar:

  • Förhindrar luftkontakt och minskar risken för matnedbrytning
  • Idealiska för sous vide-matlagning med exakt temperaturkontroll
  • Tåliga och tätar effektivt för säker förvaring
  • Kompatibla med de flesta vakuumförslutare och vakuummaskiner

Ge din mat längre hållbarhet och förbered läckra sous vide-rätter med våra högkvalitativa vakuumpåsar. Utforska vårt sortiment online på mmhunt.se och optimera din matförvaring idag!

Kan man återanvända vakuumpåsar?

Ja, man kan återanvända dessa. Tänk på att klippa upp den så nära svetsen som möjligt för att behålla så mycket som möjligt av påsens storlek och diska sen ur den med vanligt diskmedel och vatten.

Påsen bör sedan torka ordentligt innan du använder den på nytt.

Vi på mmhunt.se kan garantera dig snabba leveranser av påsar till riktigt bra priser.

// Magnus på MM Hunt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: