Kängor och Boots för aktivt friluftsliv

Utforska vårt sortiment av kängor och boots

När det gäller att utforska naturen är valet av kängor eller boots en av de mest avgörande besluten du kan göra. På mmhunt.se förstår vi vikten av att ha rätt utrustning när du spenderar mycket tid utomhus.

Foten ska bära din vikt genom utmanande terräng

Fotens roll är kritisk när det gäller att bära din vikt och navigera genom utmanande terräng.

Ett felaktigt val av kängor kan påverka din vandring negativt. Utforska vårt växande utbud av vandringskängor för att hitta den perfekta passformen för dina äventyr.

Gå ut med hundar - en praktisk skolösning

Är du en hundägare som inte låter vädret hindra era äventyr? Hos mmhunt.se hittar du skor som passar din livsstil. Upptäck Muck Boot Muck Excursion Ankle, en bekväm och vattentät sko som är perfekt för snabba utomhusutflykter med din fyrbenta vän. Dra enkelt på dem med hjälp av dragögglan på skaftet och håll fötterna varma och torra oavsett väderförhållandena.

 

En robust partner hundförare i svår och våt terräng

För hundförare och vandrare som möter våta förhållanden är Chiruca Solengo den perfekta kängan. Den robusta konstruktionen och vattentäta Gore-Tex®-membranet håller fötterna torra och bekväma även under de mest utmanande förhållandena. Den anatomiskt utformade innersulan ger överlägsen dämpning och stöd för långa dagar ute i naturen.

Hos mmhunt.se hittar du kängor och boots som är redo att ta dig dit du vill, oavsett väder eller terräng. Kom in och upptäck vårt sortiment idag!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: