ATN mörkersikten

ATN Mörkersikten

ATN's mörkersikten har klassats som bäst-i-test på ett flertal punkter genom åren. Den kanske viktigaste punkten är ATN-siktenas batteritid! Flera av ATN's mörkersikten har så lång som 18h+ driftstid innan de behöver laddas på nytt! ATN's mörkersikten är idag ett av de mest sålda mörkersiktes fabrikaten i Sverige.

ATN X-Sight (Digitala Dag/Natt sikten)

ATN X-Sight är en serie med digitala Dag/Natt sikten. X-Sight seriens modeller är mycket prisvärda mörkersikten och är de sikten som idag säljer absolut mest av i Sverige. X-Sight serien kommer med enastående batterikapacitet (18h+) som tar dig igenom de längsta nätterna utan att behöva byta batteri eller ladda siktet!

ATN Mars 4 (Termiska mörkersikten) 

ATN Mars 4 serien, är en serie med termiska mörkersikten från ATN. Liksom X-Sight serien, så har ATN's Mars 4 mörkersikten en enastående batteritid. De levereras i flera olika förstoringsgrader och dessutom med två olika upplösningar.

 

Med mörkersikten menar vi den breda definition sikten som du kan använda i mörker. Om man ska bryta ner definitionen mörkersikten ytterligare, så finns det ett antal olika varianter, eller tekniker att välja mellan.

Du kan antingen välja ett Night Vision sikte (som översatt betyder mörkersikte och därför också i dagligt tal brukar benämnas "mörkersikte"), du kan välja ett digitalt sikte som fungerar både dag och natt och du kan välja ett termiskt sikte, eller värmesikte.

De olika varianterna av mörkersikten kommer självklart också med sina unika fördelar. Termiska mörksikten använder sig av djurets kroppsvärme för att upptäcka djuret. Med ett termiskt mörkersikte kan du alltså upptäcka djuret även när det står i högre växtlighet, t.ex. på ett fält med hög gröda, bakom buskage eller liknande. Ett bra exempel på ett termiskt mörkersikte i vårt sortiment är ATN Mars 4 serien, som finns i ett antal olika utföranden.

Digitala mörkersikten, eller dag/natt sikten, är precis vad det låter som, ett digitalt sikte som har en inbyggd display som ger dig bilden. Den stora fördelen med det digitala mörkersiktet är att de är okänsliga för ljus och kan användas både dag och nattetid. Ett bra exempel på ett digitalt mörkersikte är ATN X-Sight! 

ATN X-Sight är förövrigt en av de absoluta storsäljarna bland våra mörkersikten!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: