Stekhällar

Stekhällar

Stekhällar - ett måste för utomhusmatlagning

Bland tv-profiler, kockar och sociala medier ser vi dessa stekhällar. Mycket av den anledningen att kunna laga mat under bar himmel! Stekhällar kan användas över öppen eld eller med gasolbrännare. 

Laga mat på din altan, trädgård, i skogen. Möjligheterna är många med en stekhäll och oavsett modell kommer du snabbt att märka vilket otroligt resultat det blir!

Populära stekhällar ifrån Muurika 

Alla våra stekhällar kommer ifrån det populära finska Muurika, som har blivit en stor favorit inte bara i Finland utan även i Sverige. 

Olika modeller av Stekhällar

I vårat sortiment hittar du allt ifrån stekhällar till stekgrytor, grillpannor, wookar, universalpannor och paellor.
Man kan laga allt från förrätter till efterrätter, och oavsett om du wookar, kokar eller steker på en stekhäll, kan vi garantera dig att resultatet blir magiskt!

Hur använder man en Muurika?

Innan du använder din stekhäll första gången, se till att rengöra den med milt rengöringsmedel eller hett vatten Sprid ut ett tunt och jämnt lager olja över hela ytan. För att undvika att fettsamlingar bränns till en ojämn massa, se till att ej låta fettet rinna rinna ner i ett tjockt lager i botten av stekhällen. 

Vilken olja passar bäst till Muurika?

Du kan använda vilket osaltat stekfett som helst, till exempel vanlig matolja. 

Hur rengör man en stekhäll?

Du ska alltid rengöra stekhällen efter användning. Häll i lite vatten, låt koka upp och rengör den sedan med en stekspade och hushållspapper. Torka woken och olja in med matolja.

 

// Emelie på mmhunt

 


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: