Rökar och rökskåp

Röka kött är inget som gör sig självt som min vän och "matlagar guru" Mattias Thorin säger. Och det har harn absolut rätt i!

Efter alla förberedelser med sältning så gäller det att röka i rätt temperatur, olika typer av spån mm.

Vill man få ett närmast perfekt rökt kött. eller fisk med för den delen använder man med fördel el rök från Borniak.

Denna har digital inställning av temeperaturen och har också plats för MYCKET kött!

Spånet fylls på i en behållare som sedan matas in med en skruv helt automatiskt i röken. Resultatet blir magiskt..

Vill man ha med sig en rök på fisketuren är den klassiska ABU röken kanske ditt första val.

En smidig rök som ger dig härligt god smak på nyfångad abborre.

En annan rök som också drivs av el är modellerna från Muurikka, Dessa finns i flera storlekar och varianter.

// Magnus på MM Hunt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: