Lerduvekastare för träning och tävling

Förbättra din skjutteknik med Lerduvekastare från mmhunt.se

Våra lerduvekastare är utformade för att ge dig en autentisk och utmanande lerduveskjutningserfarenhet, oavsett om du tränar på din egen mark eller tävlar på skyttebanan. Med precision och pålitlighet ger våra kastare dig möjlighet att finslipa din skjutteknik och nå nya nivåer av träffsäkerhet.

Robust konstruktion för långvarig hållbarhet

Byggda för att klara av tuffa utomhusförhållanden är våra lerduvekastare tillverkade med en robust konstruktion som garanterar långvarig prestanda och hållbarhet. Oavsett om du är en erfaren skytt eller nybörjare kan du lita på att våra kastare levererar jämn och tillförlitlig funktion varje gång.

 

Mångsidighet för alla skjutnivåer och behov

Oavsett om du är en entusiastisk amatör eller en erfaren tävlingsskytt har mmhunt.se en lerduvekastare som passar dina individuella behov och skjutnivåer. Med olika modeller och funktioner att välja mellan kan du hitta den perfekta kastaren för att ta din lerduveskjutning till nästa nivå.

Upptäck vårt sortiment av lerduvekastare idag och ta din skjutning till nya höjder med mmhunt.se

Lerduveskytte - rolig träning av ditt hagelskytte

Lerduveskytte är ett både roligt och nyttigt sätt att träna ditt hagelskytte.

Lerduvan är till stor del tillvekad av asfallttjära och krita och splittras väldigt lätt vid en träff  av en hagelsvärm.

Orangea lerduvor för syns skull

Färgen på duvan är oftast oragnge för att den lättast ska kunnas ses.

Duvad kastas med en lerduvekastare som finns i flera prisklasser och modeller, allt ifrån handburen kastare till mer avanccerade kastare som ofta drivs av ett 12v bilbatteri.

// Magnus på MM hunt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: