Vakuumpackare

Med en vakuumförpackare kan du förlänga livsmedlets hållbarhet upp emot fem gånger så lång tid som normalt. En vakuumförpackare förseglar livsmedlet utan att syre och fukt tar sig in, vilket gör att kvalitet, smak och näringsvärde behålls under mycket längre tid än vid förvaring utan vakuum. Förpackningarna blir dessutom mindre och det ser snyggare ut i frysen. Vi har vakuumpackare i flera prisklasser och modeller från Italienska Tre Spade och Norska BreCom.

Att vakuumförpacka mat har alltid varit populärt hos jägare som behöver frysa in stora mängder kött men en vakuumförpackare kan användas till mycket mer. Den senaste tiden har sous vide blivit en populär matlagningsmetod, den går till så att vakuumförpackad mat tillagas under låg temperatur under en lång tid. Denna metod ger ett perfekt resultat varje gång och är optimal när man vill få den perfekta stekgraden på köttet. Även vid marinering så kan en vakuumpackare komma väl tillhands, vakuumet gör att köttets porer öppnas och marinaden kan tränga in. Marineringstiden förkortas avsevärt och du behöver därmed inte planera måltiden långt i förväg.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: