Icom jaktradio

Pålitlig kommunikation för jägare och utomhusentusiaster

Icom- Den fulländade jaktradion

Japansk kvalitet och funktion när den är som bäst!

Icom är en radio du kan lita på i alla lägen, den används idag av en stor mängd yrkesgrupper som verkligen måste lite på sin utrustning

Icom ProHunt D52

Icom ProHunt®D52 är en unikt liten 155 MHz jaktradio fylld med funktioner och dessutom klar för att nyttja IDAS-tekniken för digital kommunikation. ProHunt®Digital ger bättre räckvidd än analoga radio och erbjuder digital kryptering vilket möjliggör säker kommunikation inom jaktlaget och störningsfri kommunikation från angränsande jaktlag, hundpejl med mera.

Icom ProHunt Basic 2 jaktpaket Orange

ProHunt®Basic 2 bygger på en helt ny plattform som med sitt mycket smidiga format gör den attraktiv för jägaren som letar efter en liten radio med stort hjärta. Radion är vattentät och har alla kanaler och funktioner som man söker i en modern jaktradio. Dessutom finns även nya funktioner som ljudförstärkning och talförvrängning.

Icom ProHunt Basic Digital jaktpaket Svart

Icom ProHunt®Basic Digital klarar både analog- och digital kommunikation på 155MHz. ProHunt®Digital ger bättre räckvidd än analog radio och möjliggör säker kommunikation inom jaktlaget samt störningsfri kommunikation från angränsande jaktlag och exempelvis hundpejl. Svensk version.

ProHunt F3400DS

ProHunt® F3400 bygger på en ny plattform med ett modernt formspråk och nya funktioner i ett smidigt format. Den IP68-klassade VHF-radion IC-F3400 har Bluetooth®, talkryptering och aktiv brusreducering.

 | Garantitid: 60 månader

// Magnus på MM Hunt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: