Sordin hörselskydd

 

 

Sordin hörselskydd är utvecklade för Polis, militär, jägare och sportskyttar med full focus på kvalitet och funktion. Alla hörselskydd är tillverkade och kvalitetstestade i Värnamo och är en helt igenom en Svensk kvalitetsprodukt.

Varenda detalj och komponent är av högsta kvalitet och det märks inte minst på ljudåtervinningen.

Att kunna sitta på pass med Sordin hörselskydd på och utan att tveka kunna avgöra från vilket håll det svaga ljudet uppfattades från ett vilt som du kanske annars missat utan ljudförstärkningen är bara fantastiskt.

Sordins kåpor finns i flera modeller där Supreme Pro är den vanligaste kåpan som tål det mesta du som jägare och skytt kan räka ut för.

Nästa modell upp är Sordin supreme Pro X. Tuffingen som hör hemma bland militär och extrema jägare som inte ens drar sig för en simtur med kåporna på. Alla Pro X modeller har dessutom 5-års garanti på elektroniken.

Kungen bland Sordin kåporna är Sordin Supreme Pro X LED, samma robusta kåpa som Pro X men med en inbyggd LED lampa som verkligen kan komma väl till hands i mörkret. Pro X LED kporna har också sdom sköna GEL ringarna som standard. Även här den generösa garantin på 5-år.

Jag har jobbat med Sordin i över 20 år och kan med hande på hjärtat säga att detta är hörselskyddens Nr 1.

// Magnus på mmhunt.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: