Värmekläder

Kläder med värme för alla friluftsaktiviteter

Att hålla sig varm under friluftsaktiviteter är avgörande för en trevlig upplevelse. Vårt sortiment av värmekläder, inklusive värmevästar, värmesulor, värmevantar och värmestrumpor, är designat för att erbjuda optimal värme och komfort. Oavsett om du vandrar i fjällen eller fiskar i kalla vatten, har vi rätt lösning för dig.

 

Teknologi och komfort i våra kläder

Värmekläder från MM Hunt kombinerar avancerad teknologi med praktisk design. Våra produkter är utrustade med effektiva värmeelement och tillverkade av material som inte bara håller dig varm utan också bekväm under långa perioder. Med vår teknologi kan du njuta av dina aktiviteter utan att oroa dig för kylan.

Välj rätt värmekläder för ditt äventyr

Att välja rätt värmekläder är avgörande för din upplevelse. Vi erbjuder en guide för att hjälpa dig välja rätt storlek och modell baserat på din aktivitet. Dessutom ger vi värdefulla skötselråd för att förlänga livslängden på dina värmekläder. Välj MM Hunt för värmekläder som kombinerar funktionalitet med stil och hållbarhet.

Värmekläder med inbyggda värmeslingor

Vi erbjuder värmekläder med sköna värmeslingor som får dig varm större delen av dagen!

Inbyggda värmeslingor som drivs med uppladdningsbara powerbanks eller utbytbara alkaliska batterier.

Är du ofta ute i kylan, på jakt, vandring eller kanske jobbar du ofta ute så är dessa plagg helt underbart sköna och värmande.

Ett tips med värmevästarna är att endast ha ett tunt plagg mot kroppen innanför västen och sen en tröja eller jacka utanpå som på så sätt håller värmen instängd mot kroppen. På så sätt behöver du ej använda så högt värmeläge på och sparar då på batterikapaciteten.

Om du som jag ofta arbetar utomhus oavsett väder så kan en värmeväst rädda din dag!

// Magnus på mmhunt.se

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: