Ryggsäckar & väskor

Vi har stort utbud av ryggsäckar - mmhunt.se

Vilken ryggsäck ska jag välja?

Under jakt och vandring är en praktiskt och bekväm ryggsäck ovärderlig. Den ska kunna bära mycket och tunga prylar samtidigt som den är smidig nog att röra sig mycket i.

När du väljer jaktväska är det viktigt att du hittar en väska med rätt funktioner för just dig och dina behov. För de som går en kort sträcka ut till passet passar ofta en stolsryggsäck medans den som går längre sträckor ofta väljer en mer bärvänlig jaktryggsäck. Jaktväskor finns i oändligt många utföranden och sorter men vi har valt att marknadsföra dom vi anser ge dig som kund mest för pengarna.

Vi har utbud ifrån flera varumärken, bla Fauna, Swedteam, Gyttorp, Ortovox mm, utvalda för att passa alla personer och intressen. 

För sport och fritid kan det behövas tåliga ryggsäckar, som också ska vara sköna och smidiga att bära på. Konstruerade i material som tål alla väder, svett och olika sorters mängd packning. 

En bra ryggsäck ska vara gjord för att underlätta för dig. 

Hur stor ryggsäck behövs för vandring?

Vilken storlek på ryggsäck du ska välja beror mycket på vilken typ av vandring du ska göra. Ju fler dagar du ska vara ute, ju viktigare blir det att du packar rätt. 

Är det för en dagstur, med packning som tex stormkök, kläder, mat, sittunderlag mm, bör en ryggsäck på ca 20-30 liter räcka. Ska du packa för flera dagars vandring kan du behöva en väska som rymmer allt ifrån 45-70 liter, och vid 1 veckas vandring kan en ryggsäck på ca +65 liter vara nödvänding då du är i behov av större packningar, som tex tält, liggunderlag, kläder, mat, sovsäck mm.  

Det kan också vara bra att tänka på årstid. På vintern är man oftast i behov av mer packning än på sommaren, som tex extra kläder, förstärkningsplagg, vantar, mössa, sittunderlag mm. Så en ryggsäck för dagsturer kan tex vara bra att ha storlek på 20-30 liter under sommaren, och 30-40 liter på vintern. 

 

// Emelie på MM Hunt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: