Friluftsprodukter och utrustning

Populära produkter i underkategorierna

Utrustning för uteliv och vildmark

För att underlätta vildmarkslivet behövs det bra utrustning. Här hittar du allt ifrån utekök, frystorkad mat från REAL turmat, olika sorters kåsor & muggar, hand/fotvärmare, myggskydd mm.  
 

Mat i naturen

Det är väl ändå något väldigt speciellt med det här att äta ute i naturen som gör att maten smakar så mycket bättre på något vis? Hos oss på mmhunt.se kan du hitta olika sorters utekök helt beroende på vad du är i behov av. Få sedan enkelt ihop en måltid med hjälp av REAL turmat, där du kan välja på allt ifrån vegetarisk mat men även fisk eller kött. Både gott och näringsrikt! Servera sedan maten i en luffartallrikar, eller våran populära matkåsa i trä!

Bli kvitt insekterna och myggen

Slipp bli störd av en massa insekter och mygg! Använd dig av djungelolja eller våra suveräna myggskydd ifrån Thermacell! Finns i flera olika färger så du kan välja din favorit. Lika enkel och smidig att ta med sig ute i naturen, under fisket som hemma i trädgården. 

Håll dig varm

Håll dig varm om dina händer fötter med hjälp av våra hand- och fotvärmare. Perfekt att ha med sig i fickan vid alla typer av friluftsaktiviteter, på jakten, i bilen eller bara när det är extra kyligt. 
Finns allt ifrån engångs, till återanvändningsbara. 

// Emelie på MM Hunt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: